Вчора, 2 квітня, відому в країнах СНД артистку і комедіантку Олену Воробей не пустили на територію України.

Як повідомили в Державній фіскальній службі, заборона пов'язана з виступами росіянки в окупованому Криму. В Україну артистка прилетіла зі спектаклем "Джекпот з доставкою додому" і до останнього стверджувала, що в Криму ніколи й не була.

"Наші прикордонники в Києві не пустили в Україну Олену Воробей. Вона спочатку придурювалася і говорила, що в Криму вона взагалі ніколи не виступала, потім почала загрожувати нашим хлопцям, що засудить їх за втрачене бабло. РДБ підтвердило нашим погранцям, що у нас є всі дані на Воробей, і ми з задоволенням теж посудимося. Лети, воробей, на Камчатку або до Сибіру", - написав Макс Гордієнко, голова "Ради Громадської безпеки", на своєму Facebook.

Про проблеми з прикордонниками розповів і напарник Воробей, актор Оскар Кучера:

Відзначається, що вистава у Києві все ж відбулася, але без участі Олени Воробей. "Була повна імпровізація. Актори по черзі грали роль Воробей, постійно забували слова. Частина глядачів покинула зал прямо на першій дії", - поділилися очевидці.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що СБУ заборонила в'їзд на найближчі п'ять років російському дизайнеру Артемію Лебедєву.