Україна прийме російського учасника конкурсу Євробачення-2017, якщо у нього не буде проблем з українським законодавством. Тому, Співачку Юлію Самойлову необхідно замінити.

З такою заявою виступив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко в ефірі "Українського радіо".

"Україна готова прийняти всі країни-учасниці Євробачення, в тому числі і Росію. Вона сама може знайти вихід з ситуації, висунувши учасника, який не порушував українські закони. Таким чином проблема вирішиться", – пояснив Кириленко.

Віце-прем'єр сподівається, що Москва піде на ці умови. Ситуацію з російською учасницею він назвав провокацією з боку країни-агресора. Однією з численних, якими РФ намагається дестабілізувати ситуацію в Україні.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", згідно із законодавством України, гастролі та телепередачі за участю персон нон-грата в країні заборонені. Тому виступ Самойлової можуть вирізати з української трансляції.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще