Заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця прокоментував на сторінці у Facebook блокування Росією обговорення у Раді Безпеки ООН питання прав людини.

Кислиця, коментуючи заяву посла США в ООН Ніккі Хейлі про те, що тема прав людини є серцем роботи РБ, назвав Росію тромбом.

"Виступ російського тимчасового представника і його кондове заперечення планам Гейлі винести на обговорення Ради права людини в контексті безпеки не стали несподіванкою", - заявив заступник голови МЗС.

Він додав, що представник Китаю в ООН Лю Цзеї висловив сподівання, що рішення у цій ситуації знайдуть, а також зазначив, що Україна своїм голосом підтримає ініціативу США.

"Повернення демократії та прав людини до Росії дозволить зупинити нинішні і майбутні імперські зазіхання і агресії Кремля за кордоном", - пише Кислиця.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ніккі Хейлі заявила, що не отримувала вказівок від президента Дональда Трампа уникати критики на адресу Росії.