В суботу, 29 квітня о 10 ранку в київському Гідропарку стартував масштабний суботник в рамках соціально-екологічної акції let's Do It, Ukraine!

Гідропарк є центральною локацією всеукраїнського суботника у столиці.

Кияни прийшли на прибирання зі своїми рукавичками та інвентарем.

Після суботника, у Гідропарку пройде всеукраїнський екологічний фестиваль "ЧистоFest". Його початок заплановано на 12 дня.

Гостей заходу парадують виступами українських музикантів, тематичними майстер-класами, також вони зможуть відвідати виставку технологій "зеленої" енергетики, ярмарок продукції, виготовленої з вторсировини.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

О 3 годині дня стартує вечірка After Party "ЧистоFest" у Sfera Beach Club.

Зазначимо, цього року в рамках let's Do It, Ukraine! проведуть прибирання з роздільним сортуванням відходів, які потім здадуть в пункт прийому вторсировини.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, фоторубрика "До – Після" на сайті Київської міської держадміністрації розвеселила соцмережі знімками благоустрою міста.