Паління вбиває у прямому розумінні цього слова. І гірку істину слогану на пачках цигарок на власному прикладі показали двоє молодих людей, один з яких і став жертвою згубної звички.

Як повідомляє "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook, сьогодні вдень біля McDonalds, що знаходиться поряд зі станцією метро "Мінська" двоє чоловіків почали сваритися через паління в громадському місці.

За словами очевидців, під час словесної перепалки один молодик ударив іншого кулаком у голову, від чого останній помер на місці.

З місця скоєння злочину чоловік утік. У мережі опублікували фото підозрюваного, зараз його пошуками займаються правоохоронці. За фактом порушено кримінальне провадження.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Донбасі підліток жорстоко розправився з рідною тіткою, забивши її до смерті дерев’яним хрестом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще