Днями у киянина вкрали з машини IPod, після чого спробували ще раз нажитися на цьому, пропонуючи потерпілому при зустрічі повернути девайс.

Чоловік поділився з городянами досвідом і розповів, як не стати жертвою злодія двічі. Чоловік зняв усе на відео, яке опубліковано на YouTube.

Сам інцидент трапився біля супермаркету "АТБ", на проспекті Правди, 12.

Водій пробув у магазині всього 10 хвилин, однак цього часу зловмиснику цілком вистачило, щоб вкрасти IPod, залишений у підлокітнику.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому, як розповів потерпілий, в машині не було розбите скло, не був пошкоджений замок.

Правоохоронці, яких викликав киянин, розповіли йому, що злочинець відкрив машину за допомогою код-грабера.

На відео з камер спостереження обличчя злодія не видно, лише ноги.

Поліцейські оформили подію і поїхали.

Після цього потерпілому зателефонував чоловік і сказав: "Я тут чув, що в тебе IPod пропав, якщо хочеш забрати – приїжджай на Борщагівку, при особистій зустрічі віддам його тобі".

Як розповів киянин, він одразу зрозумів, що його дурять, але вирішив зняти все на відео, щоб інші люди не вірили в такі хитрощі.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", на столичній Оболоні грабіжники-хронометристи обчистили магазин техніки.

Вони забрали фотоапарати та мобільні телефони. Один з них тримав у руках секундомір, засікаючи, скільки часу їм знадобилося на злочин.