Вчора вранці, 24 квітня, в Парагваї відбулося масштабне пограбування, яке назавжди увійде в історію.

Озброєна банда атакувала будівлю інкасаторської служби і винесли мішки, набиті грошима: в цілому зловмисники викрали 40 мільйонів доларів.

Для того щоб потрапити всередину, вони застрелили охоронця, а після - кинули вибухівку, яка допомогла їм зламати вхід в необхідне відділення служби. Як розповіли в місцевій поліції, все це тривало протягом трьох годин, в результаті чого загинув один правоохоронець, а троє мирних мешканців отримали поранення.

Злочинцям вдалося втекти на човні, зараз їх розшукують не лише в Парагваї, але і в сусідній Бразилії. Тікаючи, вони підпалювали машини, аби замести сліди.

За попередніми даними, в пограбуванні брали участь від 50 до 80 осіб. Суму викраденого поки що офіційно не підтвердили.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Києві грабіжники обнесли магазин техніки за допомогою хронометра.