Сьогодні вдень, 27 квітня, в столичному метро сталася невелика НП.

На "зеленій" гілці у чоловіка випала залізна деталь від намету і потрапила на контактну рейку, що паралізувало рух поїздів. Машиністу довелося відключити від напруги контактну рейку, аби дістати предмет. "На все про все" пішло не більше п'яти хвилин. Про це повідомили в прес-центрі київської підземки.

Інцидент стався на станції "Позняки". Поки проблему усували, на станції "Сирець" вже встиг зібратися натовп пасажирів. Працівники метрополітену по гучному зв'язку попереджали людей про затримку потягів через зупинку руху.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що київська поліція затримала чоловіка, який двічі повідомляв про "замінування" станції метро "Героїв Дніпра". Йому загрожує позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще