Сьогодні, 27 квітня, київська поліція затримала чоловіка, який двічі "мінував" станцію метро "Героїв Дніпра".

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, 36-річний чоловік 22 і 25 квітня дзвонив з повідомленням про нібито заміновану станцію. На місце відразу виїжджали кінологи, вибухотехніки та слідчо-оперативна група, але, зрозуміло, нічого не знаходили.

"Мінера" ​​затримали в Дніпровському районі неподалік від одного з таксофонів. У чоловіка є деякі психічні відхилення, і він уже ніс кримінальну відповідальність за аналогічний злочин. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 259 КК "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до шести років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на столичній станції "Героїв Дніпра" шукають вибухівку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще