У Києві поліцейські затримали злодія в законі Левана Цинцадзе, який прибув до України з Грузії.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. Злодії в законі на прізвисько "Коста" "прославився" прославився численними крадіжками й перебував у базі Інтерполу.

"Його було "короновано" у 2012 році за підтримки впливового "злодія в законі" Важі Біганішвілі на прізвисько "Важа Тбіліський". "Коронація" відбулася у 2012 році на території Греції", - розповіли у поліції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією Інтерполу, Цинцадзе арештували на території Греції. Йому інкримінували організацію злочинних груп, причетних пограбувань помешкань громадян. Правоохоронці наголосили, що перебування злочинця на території України становить небезпеку. Він планував встановити контроль за місцевими угрупуваннями, які причетні до тяжких та особливо тяжких злочинів.

Левана Цинцадзе примусово видворили за межі України. Йому заборонили в'їжджати на територію країни на три роки.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Верховна Рада має намір запровадити в Україні поняття "злодій в законі". Це, на думку депутатів, допоможе ефективніше боротися зі злочинністю.