Столичні правоохоронні органи затримали злодія в законі на прізвисько Гела Тбіліський.

Як розповіли у Відділі коммунакаціі столичної поліції, менш, ніж за рік, який Гела знаходився в Києві, він встиг сформувати декілька злочинних угруповань, які промишляли викраденням авто і обкраданням машин.

"Працівники карного розшуку Головного управління столичної поліції під час "ділової" зустрічі в ресторані в центрі міста затримали Джошуа Гелу, який в кримінальному світі має прізвисько Гела Тбіліський.
51-річний громадянин Росії був коронований у 1996 році в Москві. До Києва приїхав в минулому році і створив кілька злочинних груп, організовував кримінальні "сходки", підтримував зв'язок з "товаришами", які живуть поза законом", - розповів керівник Головного управління Нацполіціі Андрій Крищенко.

Гелу Тбіліського неодноразово судили за незаконний оборот наркотиків і розбої.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як поліція видворила двох кримінальних авторитетів з України.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще