Водії київських маршруток влаштували масовий мітинг у центрі столиці. Перевізники розташувалися поблизу будівлі адміністрації і вимагають, щоб влада компенсувала їм кошти за проїзд пільговиків.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Маршрутники стверджують, що найближчим часом навіть підпалять автобус, щоб на них швидше звернули увагу. Крім того, учасники протесту закликають владу боротися із нелегальними перевезеннями. В якості альтернативи вони пропонують розподіляти маршрути на конкурсній основі.

Мітингувальники вимагають також звільнити заступника керівника ОДА Олександра Савченко, який, на їх, думку відповідальний за ситуацію.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що пасажирам столичного метро продовжили проїзд за "Карткою киянина" до початку грудня цього року. Всі пільги, що стосуються громадського транспорту, також зберігаються.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще