Для того, щоб полегшити адаптацію організму до змін у розпорядку дня, потрібно частіше гуляти на свіжому повітрі та дотримуватися здорового харчування.

Про це розповіла столичний терапевт Марія Крашук, передає портал "Gazeta.ua".

За словами лікаря, основним плюсом для організму є те, що зміна часу відбувається у вихідні. Це дає зайвий день людині для того, щоб перестроїтись.

У перші дні, швидше за все відчуватиметься певний дискомфорт, порушуватиметься режим сну, погіршиться самопочуття. Можливі загострення серцево-судинних та психічних хвороб, а також поява депресії.

У перші дні треба дати організму більше відпочивати. Зменшити навантаження на роботі та не засиджуватися допізна. Також вживати менше кави та чорного чаю.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у ніч на неділю, 26 березня, о третій годині Україна перелаштувалась на літній час. Мешканці країни перевели стрілки годинника на одну годину вперед.