Венесуельський чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Хорхе Лінарес (41-3, 27 KO) після перемоги над Ентоні Кроллою (31-6-3, 13 КО) заявив, що зможе перемогти Василя Ломаченка і Майкі Гарсію.

"Бій з Гарсією – це те, я дійсно хочу, тому що він дуже хороший боєць, він непереможний. Моя головна мотивація – перервати його переможну серію. Ломаченко – швидкий і дуже розумний, але я відчуваю, що я швидший. Думаю, що можу показати речі, яких він ще не бачив. Сподіваюся, він підніметься в мою вагову категорію. Зараз я відчуваю, що зможу перемогти їх обох!" – цитує Лінареса BoxingScene.

25 березня в Манчестері (Англія) відбувся матч-реванш Хорхе Лінареса з екс-чемпіоном світу британцем Ентоні Кроллою, в якому Лінарес здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і захистив звання "звичайного" чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі (до 61,2 кг ).

Дивіться повне відео бою Лінарес - Кролла.

Нагадаємо, чемпіон світу з версти WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) 8 квітня проведе бій проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО). За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Анатолій Ломаченко не тренує Олександра Усика.