Кліп на пісню Good Goodbye, що увійшла до нового альбому групи, представив колектив Linkin Park.

Відео оприлюднили на офіційному YouTube-каналі гурту.

Пісня записана спільно з репером Pusha T та британським музикантом Stormzy. Головною зіркою кліпу став відомий баскетболіст Карім Абдул-Джаббар. Усього за кілька годин після появи відео переглянули майже 220 тисяч користувачів.

Що стосується релізу диску One More Light, то він запланований на 19 травня.

Linkin Park – американський рок-гурт, утворений в Каліфорнії в 1996 році. Він є одним з найбільш яскравих представників альтернативної музики. Група продала понад 60 мільйонів копій своїх альбомів і двічі була удостоєна премії "Греммі". Успіх колективу приніс дебютний альбом Hybrid Theory, що розійшовся тиражем у 30 мільйонів копій і отримав "діамантовий" статус. Другий альбом Linkin Park, Meteora, повторив успіх першого. Гроші, отримані від його продажу, учасники гурту витратили на благодійні проекти по всьому світу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", віртуальний колектив Gorillas представив перший за останні сім років диск.