Український волонтерський ресурс "Миротворець" вніс в базу "Чистилище" скандального російського співака Юрія Лозу, автора та виконавця нашумілої у 80-ті пісні "На маленьком плоту".

За інформацією "Миротворця", Лоза потрапив у список за пропаганду російської агресії і порушення порядку перетину державного кордону України.

"Свого часу Андрій Макаревич ось прямо так і сказав: "Лоза, ти просто глист". І мав рацію. Тепер глист пишається тим, що його сам Макар глистом назвав.

Цей глист тепер в Чистилищі за пропаганду російської агресії і порушення порядку перетину державного кордону України", - повідомляється на сторінці "Миротворця" у Facebook.

Як повідомляв сайт "Знай.ua", фронтмен групи "Ленінград" Сергій Шнуров також потрапив в базу даних "Миротворця" за незаконні поїздки в анексований Крим.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще