Сайт "Миротворець" опублікував нові дані про відомих артистів, які незаконно відвідували окупований Крим. Серед них виявився і лідер популярної російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров.

За інформацією "Миротворця", в 2016 році Шнуров разом зі своєю групою виступав на фестивалі "Золота балка" в Севастополі, чим порушив українське законодавство.

Як повідомляють російські ЗМІ, сам Сергій Шнуров з подивом зазначив, що він вперше чує про те, що його хочуть заборонити.

"Ми не звикли ломитися в зачинені двері. Але, якщо нас забороняють, то що поробиш. Нас ніколи особливо і не дозволяли. Я звик", - цитують Шнурова російські видання.

Щодо СБУ, то відомство наразі не повідомляло, чи внесло воно Шнурова в список артистів, яким заборонений в'їзд в Україну.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, список "миротворця" недавно поповнили російський Казанова співаки Валерій Леонтьєв і поп-виконавиця Анна Шурочкіна, яка відома під псевдонімом Нюша.