Президент Петро Порошенко скоротив чисельність своїх радників і звільнив з посади Бориса Ложкіна.

Про це повідомляють "Українські новини", посилаючись на відповідь Адміністрації Президента. Ложкін зайняв пост позаштатного радника глави держави і секретаря Національної інвестиційної ради 29 серпня 2016 року. Він перебрався на нову посаду після звільнення з Адміністрації, де був головою відомства.

У прес-службі президента не уточнили, коли саме звільнили позаштатного радника. Він значиться в списку звільнених по 25 квітня 2017 року.

У штаті Адміністрації Президента вказані лише два радники. Крім того, Порошенку на його посту допомагають кілька позаштатних співробітників. Це два помічники і ще 19 радників.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, політик назвав проблемні ланки в оточенні президента Петра Порошенка. Вони покинуть його, як тільки він втратить посаду глави держави.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще