Серед найближчих соратників президента Петра Порошенка переважно бізнесмени, що не обіцяє нічого доброго ні для нього самого, ні для країни.

Про це заявив політик, народний депутат п'яти скликань Тарас Стецьків, повідомляє Politeka.

Як зазначив він, головним мінусом є те, що підприємці керуються не інтересами країни, а бізнесу.

"Коли Порошенко "похитнеться", то вони першими від нього підуть", – пояснив свою позицію політик.

За словами Стецьківа, до кола наближених до Порошенка входять: депутат від БПП Олександр Грановський, перший заступник голови фракції БПП у парламенті Ігор Кононенко і заступник голови фракції БПП у парламенті Сергій Березенко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Екс-нердеп зазначив, що Грановський, Кононенко, Березенко — нові в політиці люди. До цього вони займалися бізнесом, як і Порошенко, який також залишається бізнесменом.

"У цій ситуації переплітаються особисті бізнес-інтереси і потреба працювати на державу", — резюмував Стецьків.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Порошенко прислухався до порад Валерії Гонтарєвої, яка рекомендувала на свій пост, що звільнився, главу австрійського банку "Райффайзен банк Аваль". Володимир Лавренчук вирвався в лідери серед претендентів на посаду голови НБУ.