Генеральний проурор України Юрій Луценко розповів, що вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, Павло Паршов, був на непідконтрольній Україні території незадовго о скоєного злочину.

Про це Луценко розповів в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

За словами генпрокурора, 6 березня Паршов відвідав окупований Донецьк, де зустрічався з проросійськими бойовиками. Це, на думку Луценка, дає підстави вважати, що вбивство Вороненкова замовили у Кремлі.

"Нацгвардійцям України заборонено перебувати в цьому районі. Ми обшукали квартиру, де він був з двома людьми. Крім того, у кілера були зв'язки з терористами в зонах, які Україна не контролює", - заявив генпрокурор.

Нагадаємо, Дениса Вороненкова вбив Павло Паршов у центрі Києва 23 березня. Екс-депутат Держдуми був свідком у справі про держзраду Януковича.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вороненков незадовго до смерті отримав виклик до ГПУ для свідчень щодо реакції російських політиків на події під час Революції гідності.