Від будь-яких, навіть незаконних дій, одіозного депутата від «Радикальної партії» Олега Ляшка надійно оберігає мандат. Саме цю гарантію він використовує навіть на допитах.

Сьогодні, 25 квітня, Ляшка викликали на допит до Національного антикорупційного бюро. НАБУ намагається встановити факти, які б довели чи спростували законність набутого одіозним політиком майна. Про це повідомили представники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на офіційній сторінці у Facebook.

Детективи НАБУ зазначають, що вони не вперше викликають політиків та публічних осіб на допити та інші слідчі дії. Однак, за їхніми словами, такого шоу зі свого візиту до антикорупційних органів, як влаштував Ляшко, не робив ще ніхто.

Народний обранець напередодні допиту влаштував у себе на сторінці у Фейсбуці цілу драму, пишучи щогодини пости про політичний тиск та політичне замовлення його недоторканої особи.

А під час допиту Олег Ляшко, прикриваючись мандатом народного обранця, вів себе як справжній хам. За словами представників НАБУ, нардеп із надмірною зухвалістю та зверхністю звертався до детективів та прокурорів, обзиваючи їх нецензурними словами.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В атикорупційному відомстві пообіцяли оприлюднити деталі вказаного допиту після завершення досудового розслідування.

Як повідомляв сайт Знай.ua, САП відкрила кримінальну справу проти Ляшка про незаконне збагачення