Мальтійський Орден допоможе з реабілітацією поранених воїнів АТО.

Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков після зустрічі з послом Ордена в Києві Антоніо Газзанті Пульезе ді котронеї e Facebook.

"Я попросив, і - отримав попередню підтримку в спільній реалізації з Орденом проекту реабілітації постраждалих від контузії на війні українських воїнів і цивільних осіб", - написав Аваков.

Міністр зазначив, що солдати, які отримали контузії, при відсутності реабілітації, починають відчувати сильні болі. Контузії також призводять до великих проблем. Аваков зазначив, що представництва Ордена працюють в Києві, Маріуполі, Краматорську, Слов'янську, Сєвєродонецьку, Старобільську та інших містах.

Аваков подякував за підтримку, яку Орден надавав Україні під час Майдану і у війні проти агресії Росії.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 3 квітня, на території Донбасу сталася трагедія: український військовослужбовець застрелив товариша по службі.