У четвер, 20 квітня, в другому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи Бешикташ вдома спробує відігратися в протистоянні з Ліоном.

У першому поєдинку цих команд у Франції турецькі фанати влаштували безлади на стадіоні Люм'єр в Ліоні ще до початку зустрічі. Турки почали кидати в уболівальників Ліона піротехніку, вибіжалі на газон, а також намагалися влаштувати бійку. Внаслідок усього цього старт поєдинку був відкладений на 40 хвилин. Однак матч все-таки відбувся, а вольову перемогу в ньому здобули господарі (2:1), відзначившись двічі за одну хвилину під завісу зустрічі.

В УЄФА розглянули ці події і вирішили покарати обидва клуби штрафом в розмірі 100 тис. євро. В організації прийшли до висновку, що вболівальники обох команд були відповідальні за безлади. Крім того, УЄФА виключить Ліон з найближчого єврокубкового турніру, в який ця команда потрапить, якщо такі інциденти повторяться в матчах французької команди в найближчі два роки.

Бешикташ - Ліон: Прогноз і ставки букмекерів на матч

Турецькі команди завжди славилися тим, що в домашніх поєдинках вони виглядають в рази сильніше, ніж в гостьових. Тому варто очікувати, що в Туреччині Ліону буде вже не так просто, як це було в матчі тижневої давності. Підопічні Шенола Гюшена понесуться вперед з перших хвилин, а підтримка трибун тільки посилить тиск на гравців Ліона, вистояти яким в Стамбулі в цей вечір буде не так просто.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До матча-відповіді обидва колективи підходять з невеликими кадровими проблемами. Французам доведеться провести поєдинок у Стамбулі без одного з своїх ключових гравців - бразильця Раффаеля (перебрав жовтих карток). Можливо не зіграє на стадіоні Іненю і хавбек Левів Матьє Вальбуена. Але і у Бешикташа справи не кращі. Турецький гранд не зможе розраховувати на свого бомбардира Венсана Абубакара, а також на основого захисника Марсело (обидва гравці дискваліфіковані). Під питанням і участь в цій зустрічі найголовнішого "технаря" турецької команди Рікарду Куарежми, який ще не полносью відновився від пошкодження.

Орієнтовні склади:

Бешикташ: Фабрі - Генюл, Тошич, Мітровіч, Адріано - Озьякуп, Хатчінсон - Кварежма, Таліска, Бабель - Тосун.

Ліон: Лопеш - Жайе, Маммана, Діакабі, Морель - Толіссо, Гоналон, Тусар - Вальбуена - Ляказетт, Набіл Фекір.

Нагадаємо, що матч Ліги Європи Ліон - Бешикташ відбудеться в четвер, 20 квітня о Стамбулі. Початок зустрічі - о 22.05.

Прогноз Знай.ua - 1:2.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в матчі 1/4 фіналу Ліги Європи Бешикташ - Ліон букмекери віддають зовсім невелике перевагу господарям.

Фото: Getty Images