У Китаї в одному з контактних зоопарків дитинча панди дуже вже прагне пізнавати навколишній світ.

Відвідувачка, яка стала до пухнастого "ведмежатка" спиною, спочатку подумала, що він нюхає або гладить її голову, але ні: панді стало цікаво, яке на смак волосся у дівчини. Турецьке видання Habertürk опублікувало забавний відеоролик на своїй сторінці в Twitter.

Дівчина лише хотіла сфотографуватися з милим створінням, але в результаті за допомогою працівниці зоопарку відвойовувала своє волосся.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в київському зоопарку подорожчав вхід. Вже з завтрашнього дня, 25 квітня, біля входу з'являться спеціальні турнікети, за допомогою яких відвідування можна буде оплатити банківською картою. Таким чином адміністрація хоче вирішити проблему нескінченних черг за квитками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще