У Київському зоопарку подорожчав вхідний квиток. Ціна піднялася на 10% і тепер становить 40 гривень для дітей і пільговиків та 60 гривень для дорослих.

Про це адміністрація закладу повідомила на сторінці у Facebook.

"Сучасний зоопарк - це доглянуті та нагодовані тварини. Це просвітництво та наука. Це соціальна та суспільна діяльність. Збереження тварин на планеті. А ще, сучасний зоопарк - це учасник ринку. Відкриті закупівлі через PROZORRO, електронний квиток та міжнародні стандарти обліку тварин зекономили величезні кошти, дозволили вийти з боргів, забезпечити наукову роботу і соціально-просвітницькі заходи з дітками, інвалідами та малозабезпеченими", - написали представники зоопарку.

За їх словами, ринок диктує свої умови. Через зростання цін на газ та електроенергію, корми та різні послуги адміністрація змушена піднімати вартість квитка.

"При цьому, ми не відступимо від нашої політики доступного квитка, коли вартість для відвідувача не перевищуватиме цін кінотеатрів, а для соціально незахищених діють спеціальні умови. Зоопарк - це світ природи, доступний для усіх!" – додається у повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Київський зоопарк відкриє не лише ворота, але й клітки.