Із зоопарку німецького міста Кельна втекла частина його мешканців. На вулицях прогулювались 14 тварин.

Про це повідомляє Daily Mail. На волю з вольєрів вирвались дев'ять овець, два осли, а також поні та карликовий бик. Тварини опинились на вулицях міста після того, як пролізли крізь діру в огорожі зоопарку.

Вони розбіглись по всьому Кельну и викликали подив у мешканців населеного пункту. Тварини спокійно прогулювались тротуарами та бігали по газонам. Деякі з них вибігали на автостраду й ускладнювали рух автомобілів. Кілька копитних забрели до приватного садка й на дитячий майданчик.

Ловити тварин-втікачів відправили сімох поліцейських, а допомагали їм 15 працівників зоопарку. Врешті всіх мешканців звіринця вдалося повернути до вольєрів. Жодна тварина під час інциденту не постраждала.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, відвідувачі зоопарку у Луцьку загодували альпаку до смерті.