Манчестер Сіті має намір влітку може запропонувати 50 мільйонів євро за французького півзахисника Кінгслі Комана, який з минулого сезону грає за Баварію на правах оренди з Ювентуса, і у мюнхенців є право викупу гравця за 21 мільйон євро.повідомляє l'equipe,

Сам футболіст найбільше хоче, щоб мюнхенці скористалися цією опцією, оскільки сподівається затриматися в Баварії на довгі роки.

Проте не все так однозначно: навіть якщо німці таки викуплять у Ювентуса контракт Комана, в боротьбу за вінгера має намір вступити Манчестер Сіті, керівництво якого готове викласти за гравця близько 50 мільйонів євро.

Ініціатором придбання Комана є колишній тренер Баварії, а нині менеджер Городян Хосеп Гвардіола, який знає і високо оцінює потенціал 20-річного француза.

Кінгслі Коман в минулому сезоні був основним гравцем Баварії і завдяки вдалій грі в клубі потрапив до складу збірної Франції на домашній Євро-2016. Однак у цьому сезоні справи у вінгера не склалися: через часті травми він поки зіграв за мюнхенців лише 18 матчів у всіх турнірах, забивши два голи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Орендна угода Комана з Мюнхенцями закінчується в червні, тоді як його контракт з Ювентусом розрахований до літа 2019-го.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що відомий агент взявся за справи можливого тренера Динамо.

Фото Getty Images