У другому чвертьфінальному поєдинку Манчестер Юнайтед вириває перемогу у бельгійського Андерлехта та прямує до півфіналу.

Вже на 10-й хвилині Мхітарян відкрив рахунок. Здавалось, це те, що потрібно господарям, аби розвинути успіх. Проте на 32-й хвилині Андерлехт зусиллями Ханні зрівняв рахунок – 1:1.

Незважаючи, на низку моментів у основний час Червоні Дияволи не зуміли забити вирішальний м’яч, який би вивів їх до півфіналу.

Таким чином поєдинок перетік у екстра-тайми, у яких Ман Юнайтед зумів вирвати перемогу. Рашфорд з меж штрафної поклав м’яч у нижній кут – 2:1.

Додамо, що перший матч завершився з рахунком - 1:1.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Таким чином Ман Юнайтед крокує до півфіналу.

Манчестер Юнайтед - Андерлехт 2:1
Голи: Мхітарян, 10, Рашфорд, 107 - Ханні, 32

Манчестер Юнайтед: Ромеро - Валенсія, Байї, Рохо (Блінд, 23), Шоу - Каррік, Погба - Лінгард (Феллаїні, 60), Мхітарян, Рашфорд - Ібрагімович (Мартіаль, 90).

Андерлехт: Мартінес - Аппіа, Кара Мбоджі, Спайіч, Обрадович - Дендонкер, Тілеманс, Ханні (Станчу, 24) - Чіпчу (Бруно, 64), Ачімпонг - Теодорчик.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, кривдник Шахтаря вийшов у півфінал Ліги Європи.

Фото Getty Images