Про свою зустріч з Онищенком Мартиненко розповів журналістам в Солом'янському районному суді Києва під час перерви засідання на розгляд клопотання про відвід судді.

"В минулому році я з ним випадково зустрівся в одному готелі (в Іспанії). Це було в містечку між Валенсією і Аліканте, де я був у короткій відпустці з дружиною", - повідомив Мартиненко.

При цьому екс-депутат заперечив, що спеціально їхав на зустріч з Онищенком. За його словами, депутат від "Волі народу" знаходився в Іспанії на змаганнях.

Мартиненко також заперечив, що зустрічався з Онищенком ще й в Лондоні.

Нагадаємо, що раніше Онищенко опублікував другу частину своїх аудіозаписів, на яких, за його словами, він розмовляє з екс-депутатом Миколою Мартиненком. Онищенко стверджував, що Мартиненко виступав посередником у переговорах між ним і Порошенком.

Як повідомляв сайт "Знай.ua", кількість бажаючих взяти Мартиненка на поруки зросла в 10 разів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще