У Мар'їнці через масований обстріл окупантів поранений волонтер.

Про це повідомила прес-служба ГУ НП у Донецькій області.

"Повідомлення, що до лікарні м. Курахового доставлено чоловіка з осколковим пораненням руки, надійшло до чергової частини Мар’їнського відділення поліції о 21.40", – повідомили у Facebook.

Ним виявився 30-річний чоловік. Крім поранення, медики виявили у нього відкритий перелом правої руки. Волонтера госпіталізували.

Крім цього, бойовики пошкодили житловий будинок. У поліції повідомили, що на вулиці Орджонікідзе загорівся дах на літній кухні. Пожежу вдалося ліквідувати. Відзначається, що пошкоджені будинки знаходяться неподалік від лінії розмежування.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", бойовики активізували ввечері 24 квітня. Вони обстрілювали житлові квартали міста. За попередньою інформацією, ворог використав міномети калібру 82, БМП і гранатомети.