На столичному Дарницькому ринку промислово-господарських товарів по вулиці Бориспільській, 1 спалахнула масштабна пожежа. Вогонь розгулявся на складських приміщеннях.

За інформацією ДСНС, пожежа охопила 300 квадратних метрів.

Повідомлення про загорання рятувальники отримали 17.37, а 18.18 пожежу було повністю ліквідовано. Обійшлося без загиблих та поранених.

Що стало причиною надзвичайної ситуації, поки що невідомо. За інформацією, опублікованою у групі "Київ оперативний" у соцмережі Facebook, за попередньою інформацією, горіли кіоски з продуктами.

На ліквідації вогню були задіяні два десятки пожежних автомобілів, а сусідні вулиці рятувальники перекрили. За свідченнями очевидців, інцидент на ринку супроводжувався сильним задимленням. Продавців та відвідувачів ринку евакуювали.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", наприкінці квітня неподалік Берковецького кладовища в Києві спалахнула серйозна пожежа.