У Житомирі 48-річна мати загиблого на Донбасі десантника Дмитра Ільницького народила трійню. Родина тепер має одразу трьох сестричок "кіборга".

Про це повідомляє ТСН.

Коли у 2014-му батьки Ільницького втратили єдиного сина, вони тямили себе від горя. Вони залишились зовсім самі. І згодом наважились на поповнення в сім'ї. Тепер вони мають три донечки, яких назвали Марійка, Даринка та Олександра (або, як їх називає мама Саша, Маша і Даша). У пологовому будинку д"вчаток називають "сестричками" кіборга.

Дівчатка народились на два тижні раніше, і зараз знаходяться у палаті інтенсивної терапії. За кілька тижнів їх відпустять додому. На виписку немовлят прийдуть практично всі воїни 95-ї бригади, де служив Ільницький.

"Ми щасливі, звичайно. Але наше щастя не в такому обсязі, як могло б бути. Тому що старший син загинув за нашу Україну",- сказала породілля.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, десантник 95-ї бригади 24-річний Дмитро Ільницький загинув під Пісками 29 листопада 2014 року, саме у свій день народження. Смертельне поранення йому наніс осколок "Граду".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Україна втратила ще одного героя. За останню добу агресор обстріляв позиції ЗСУ 52 рази.