Основою ідеальних відносин залежить не тільки від взаєморозуміння, але і від хорошого і регулярного сексу. Щоб кожен ваш вечір супроводжувався інтимним зв'язком, необхідно знати, які продукти є справжніми афродизіаками.

Для сексуального здоров'я обох статей дуже важливо вживати якомога більше продовольства, яке містить селен, вітамін Е, цинк. Вони здатні поліпшити виробництво естрогену і тестостерону. Особливо багато міститься цих компонентів в мигдалі.

Найбільш відомим і ефективним джерелом підвищення сексуального потягу вважається шоколад. Його ще називають супутником романтичних відносин. Солодкий продукт стимулює синтез серотоніну і фенілетиламіну, які збільшують радість і сексуальне збудження.

Не варто забувати про полуницю, яка є еротичної ягодою. Полуниця містить велику кількість вітаміну С, який є антиоксидантом, що дуже важливо для вироблення "якісних" сперматозоїдів у великих кількостях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Додати трохи вогню в інтимне життя допоможе перець чилі. Він цінний вмістом капсаїцину. Ця речовина викликає виділення ендорфіну, який допоможе досягти оргазму і повної ейфорії.

Устриці багаті на вміст цинку, який підвищує потенцію у чоловіків і піклуватися про здоров'я жіночих яєчників.

Приготуйте романтичну вечерю додаючи ці продукти в меню і здорове, регулярне сексуальний потяг вам забезпечено.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що жінки люблять вухами, чого не скажеш про чоловіків. Спілкування сімейної пари - один з головних факторів, які можуть вплинути на поліпшення інтимного життя. Жінкам дуже приємні спогади минулого, дрібні деталі знайомства, спільних ситуацій. Цю можливість необхідно використовувати сильній статі.