Китайська компанія Meizu офіційно представила свій новий смартфон Meizu E2. Недавні витоки зовнішнього вигляду смартфона підтвердилися - Meizu E2 дійсно отримав 4-діодний спалах, вбудований в смужку антени. Таке дизайнерське рішення виглядає цікаво і незвично.В іншому дизайн Meizu E2 виконаний в стилі попередніх моделей компанії.

Meizu E2 отримав 5,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD, восьмиядерний процесор MediaTek Helio Р20 з графікою Mali-T880. Вже звично для смартфонів від Meizu, новий Meizu E2 буде поставлятися в двох варіантах: з 32 Гб пам'яті та 3 Гб оперативної або 64 Гб пам'яті та 4 Гб оперативної. Батарея в апараті встановлена на 3400 маг з підтримкою функції швидкої зарядки. В Meizu E2, як і в попередніх моделях смартфонів від Meizu, присутні датчик відбитків пальців, який вбудований в фірмову сенсорно-механічну кнопку mBack.

Камера в Meizu E2 встановлена на 13 Мп з діафрагмою f/2.0 з фазовим автофокусом (PDAF). Фронталка встановлена на 8 Мп. Разом з Meizu E2 представили різнокольорові чохли Hi Case зі слайдером, який закриває спалах. Чохли представлені в чорному, червоному, синьому та зеленому кольорах.

Корпус Meizu E2 виконаний з цілісного алюмінію і буде доступний у трьох кольорах: срібному (Moonlight Silver), золотому (Champagne Gold) і чорному (Obsidian Black). Також буде представлена особлива версія Meizu E2 Transformers Edition, присвячена виходу нового фільму Трансформери: Останній Лицар.

Ціна Meizu E2 складе близько 190 доларів за версію з 32 Гб пам'яті і 3 Гб оперативної і близько 230 доларів за версію з 64 Гб пам'яті і 4 Гб оперативної. Оформити попереднє замовлення можна вже сьогодні, а в продаж смартфон повинен надійти 29 квітня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивись також перший анбоксинг Meizu E2: