Столиця українського гумору щоразу підтверджує своє неофіційне звання. Нещодавно одна із місцевих мешканок вразила перехожих досить дивним "домашнім улюбленцем" – вона прогулювалася із телевізором на повідку.

Відповідний ролик опублікували очевидці на каналі в YouTube.

Помітили її на перехресті між вулицями Терешкової та Іцхака Рабіна. Спочатку, люди подумали, що вона не сповна розуму, але пізніше з'ясувалося протилежне: одеситка переходила дорогу виключно за правилами, і "вела" телевізор тільки на зелене світло.

Перехожі вже навіть висунули дві версії такої оригінальної прогулянки. За першою – жінка просто намагалася підняти настрій оточуючим, а за іншою – вона могла у такий спосіб "розвивати психологічні практики": часто такі люди ходять по вулицям навіть із праскою у руках.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одеситка провчила двох сепаратисток за зневажливе ставлення до української символіки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще