Після НС на артскладі Міноборони у Балаклії, у місті та прилеглих населених пунктах мешканцям повернули електрику.

Про це повідомили у відділі комунікації ДСНС.

"Відновлено енергопостачання міста Балаклія та прилеглих населених пунктів (електропостачання с. Яковенкове здійснюється за тимчасовою схемою за допомогою 2 електростанцій ДСНС)", - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, в ніч на 23 березня на найбільшиому в Україні арсеналі боєприпасів прогриміли вибухи, після чого сталося загоряння будівель. Рятувальники кілька діб боролися з вогнем та вибухами.

Мешканців міста та прилеглих населених пунктів негайно евакуювали. В результаті вибухів щонайменше двоє людей загинули. Більше десятка приватних господарств згоріло та безліч будинків пошкоджені через уламки боєприпасів, що розліталися на кілометри.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 25 березня, в місті Балаклія на Харківщині співробітники компетентних органів затримали двох злочинців, які обкрадали місцевих жителів.