Після НС на артскладі Міноборони у Балаклії, у місті та прилеглих населених пунктах мешканцям повернули електрику.

Про це повідомили у відділі комунікації ДСНС.

"Відновлено енергопостачання міста Балаклія та прилеглих населених пунктів (електропостачання с. Яковенкове здійснюється за тимчасовою схемою за допомогою 2 електростанцій ДСНС)", - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, в ніч на 23 березня на найбільшиому в Україні арсеналі боєприпасів прогриміли вибухи, після чого сталося загоряння будівель. Рятувальники кілька діб боролися з вогнем та вибухами.

Мешканців міста та прилеглих населених пунктів негайно евакуювали. В результаті вибухів щонайменше двоє людей загинули. Більше десятка приватних господарств згоріло та безліч будинків пошкоджені через уламки боєприпасів, що розліталися на кілометри.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 25 березня, в місті Балаклія на Харківщині співробітники компетентних органів затримали двох злочинців, які обкрадали місцевих жителів.