Внаслідок вибухів на 65-му артскладі Міноборони у Балаклії, постраждали місцеві мешканці, які звертають за допомогою до лікарів. У них діагностують численні осколкові поранення.

Сьогодні, 24 березня стало відомо про ще одну потерпілу жінку, яка отримала травми голови, рук та ніг від уламків, що летіли з палаючого арсеналу у житлові будинки.

Про це повідомила заступник начальника управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Галина Сіроштан.

За словами Сіроштан, до медиків направили 78-річну жінку, яку час обходів будинків. Жінці надали першу медичну допомого та доставили до обласної лікарні.

Нагадаємо, раніше стало відомо про одну загиблу жінку 1951 року народження. Та ще одна внаслідок детонації на артскладі отримала поранення голови. Її вдало прооперували.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Вона вчора була прооперована, її стан задовільний і будемо сподіватися, що хід її хвороби буде позитивним", - сказала Сіроштан.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", рятувальникам вдалося частково приборкати полум’я на артскладах Міноборони у Балаклії на Харківщині. В мережі опублікували відео величезних стовпів диму, які стоять поблизу міста.