У Троїцькому районі, що в Луганській області, місцевий житель підпалив будинки сусідів, а потім застрелився.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, чоловік підпалив також і свій будинок. У поліції розповіли, що чоловік з рушницею "Сайга" прийшов до сусідів. Ті, бачачи що сусід в неосудному стані, вийшли з будинку. Чоловік зайшов, облив будинок бензином, підпалив і вийшов.

Після озброєний чоловік пішов до себе додому і підпалив його. Потім кудись пішов, кажуть в поліції. На місце події на той час вже під'їжджали місцеві копи. Вони оточили територію. Незабаром в 300 метрах від місця пожеж вони знайшли труп чоловіка з пораненням в голову з рушниці.

Рушницю і стріляну гільзу поліцейські виявили поруч із трупом.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 3 травня в Рівному троє невідомих обстріляли вікна супермаркету. Це сталося на вулиці Волинської дивізії, очевидці викликали правоохоронців, які швидко розіслали орієнтування патрульним екіпажам міста.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще