У Національному агентстві по запобіганню корупції (НАЗК) немає механізму, за допомогою якого можна перевірити готівку декларантів.

"Коли ми говоримо про готівки або тому, що знаходиться в приміщенні, то на жаль законодавець передбачив необхідність декларування, але не передбачив механізм перевірки. Ми ж не можемо вимагати, принесіть готівку і покажіть", - сказала глава відомства Наталія Корчак в ефірі одного з телеканалів.

Вона зазначила, що відомство тільки може замовити експертизу, яка оцінить майно декларанта.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що за час роботи Національного агентства по запобіганню корупції (НАЗК) так і не вдалося перевірити більшу частину доходів чиновників і чиновників. Вказується, що НАПКА не подужає перевірку навіть 24 вищих посадових осіб, при цьому загальна кількість електронних декларацій становить близько 107 тисяч.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще