На підвищення і осучаснення соціальних виплат українським пенсіонерам доведеться шукати додаткове фінансування в 2017 році.

Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, передають "Українські Новини". Він зазначив, що додатково на цю статтю буде потрібно не менше десятка мільярдів гривень.

"Ми порахували, що до кінця року, якщо ми це робимо з 1 жовтня, на осучаснення пенсій нам необхідно додатково до тих коштів, які передбачені бюджетом на надходження до Пенсійного фонду 11-12 млрд гривень", - пояснив профільний міністр.

Але Рева обнадіяв і сказав, що за перший квартал Пенсійний фонд накопичив додатково сім мільярдів гривень. До жовтня, за його словами, буде зібрана вся необхідна сума.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв українцям істотне підвищення пенсій з 1 жовтня. Але вони збільшаться, якщо схвалять урядові реформи.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще