На тимчасово окупованих територіях проросійські найманці регулярно вступають у сутички із місцевим криміналітетом – все тому, що ніяк не можуть поділити "матеріальні ресурси".

Про це повідомляє Politeka.

Так званий "мер Горлівки" Приходько заявив, що всі сфери міського управління нібито повинні підкорюватися виключно йому. Натомість, окупанти постійно сперечаються щодо виручки від торгівлі, навіть ініціювали спеціальні "перевірки" всіх суб'єктів.

Ті, хто наважився залишитися на непідконтрольній Україні територій і далі займатися бізнесом, просто закривають свої заклади. В гіршому випадку від них вимагають дати доступ до переліку всіх товарів, конфіскують їх.

Між злочинними угрупуваннями, які базуються у Горлівці та Донецьку, почалася справжня війна за посади так званої "виконавчої влади" та за "крісла чиновників".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Внаслідок цього між сторонами може розгорітися силовий конфлікт. Українські розвідники також не виключають причетність до провокацій спеціальних підрозділів ЗС РФ, які були безпосередньо пов'язані із покійними ватажками терористів "Гіві" та "Моторолою".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бійці АТО оприлюднили шокуючи кадри протистояння в Авдіївській промисловій зоні.