Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью прокоментував результат першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи проти Андерлехта (1:1).

«Нам треба добивати суперників. У нас є шанси, контроль м'яча, але ми не забиваємо, тим самим ризикуючи. Було багато вільних зон, безліч хороших моментів, які ми не використали через недбалу роботу з м'ячем і невірних рішень у штрафному майданчику суперника.

Я не можу підібрати більш точного слова, ніж недбалий. Може, проблема у моєму поганому англійському. Потрібно грати більш серйозно. Гравці, які повинні були вирішувати результат, не зробили цього. Решфорд, Лингард, Ібрагімович, Марсьяль. Вони все грали схожим чином.

Захисники, навпаки, були сфокусовані на грі. Вони провели серйозну роботу, але атакуючі гравці не зробили результат. Була непогана організація оборони, але нас покарали за допущену помилку», – сказав Моурінью.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андерлехт вирвав нічию у матчі з Манчестер Юнайтед.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще