Відомий російський співак Микола Носков перебуває в реанімації, і медики оцінюють його стан як важкий. Артиста довелося підключити до апарату життєзабезпечення.

Про це повідомляють російські ЗМІ. У відділенні, де знаходиться 61-річний Носков, постійно чергують найкращі реаніматологи приватного шпиталю. Лікарі намагаються стабілізувати стан співака. У той же час офіційний представник Носкова Юлія Сажина стверджує, що стан артиста стабільний.

"Тільки-но розмовляли з лікарем Миколи. Його стан оцінюється фахівцями як стабільний. Лікарі вважають, що він йде на поправку", - пояснила Сажина.

Миколу Носкова екстрено госпіталізували в ніч на 27 березня. Медики діагностували у співака інсульт.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Миколу Носкова чекає складна операція з видалення тромбу в шийному відділі. Лікарі заявляють, що співакові загрожує параліч.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще