Сьогодні, 3 травня, на Донбасі планові заняття з бойової підготовки закінчилися справжньою трагедією: пристрій, які мав зімітувати вибух, спрацював як справжній.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, в результаті загинув один український військовослужбовець.

"В результаті підриву імітаційних засобів вибухову травму і осколкові поранення голови і шиї отримав військовослужбовець одного з підрозділів.
Під час транспортування в медичний заклад у хлопця зупинилося серце. На жаль, врятувати життя важко пораненого не вдалося", - написали представники Штабу.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що незважаючи на постійні обстріли бойовиків, українські бійці продовжують тримати контроль над ситуацією.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще