Двоє військовослужбовців-контрактників отримали важкі травми на полігоні "Десна", що в Чернігівській області. Інцидент стався 18 квітня близько 15:30 годин.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури центрального регіону. Бійці отримали травми, коли відновлювали мішені на полігоні. Один з них знайшов патрон від кулемета ДШК і спробував розібрати його.

Боєприпас вибухнув у нього в руках. Боєць отримав мінно-вибухову травму. Від сильного вибуху йому відірвало кисть лівої руки. Поранення отримав і його товариш по службі. Бійця госпіталізували з осколковим пораненням правої надбрівної області та множинними саднами.

Військова прокуратура почала кримінальне провадження за статтею "порушення правил поводження з боєприпасами". Правоохоронці проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, військовослужбовців 53-й механізованої бригади направили на полігон в селище Черкаське Дніпропетровської області, де вони змушені були жити в підтоплених наметах.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще