У Полтавській області 19 квітня водій на легковому автомобілі влетів у натовп. Люди в момент аварії проводив мітинг.

Про це повідомив начальник відділу комунікації управління Нацполіціі в Полтавській області Юрій Сулаєв в Facebook. Аварія не обійшлася без постраждалих.

"Як тільки що стало відомо, що в Кременчуцькому районі в людей, що вийшли на мітинг, в'їхав легковий автомобіль. Мінімум три людини отримали травми. Загиблих немає. Порушник намагався втекти, але поліція наздогнала. На місці працює слідчо-оперативна група і медики", - розповів деталі Сулаєв.

Місцеві ЗМІ пишуть, що люди зібралися на мітинг на кінцевій зупинці дев'ятого маршруту. Вони перекрили дорогу і вимагають залишити територію ландшафтного заповідника "Білецьківські плавні" за громадою.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, неадекватний автовикрадач влаштував масштабну аварію в Києві. Він пробрався в салон чужого позашляховика і розбив на ньому ще два автомобілі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще