Автомобіль депутата Пирятинської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Володіна розстріляли сьогодні у райцентрі на Полтавщині.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив народний депутат Ігор Мосійчук.

Мосійчук уточнив, що в той момент, коли прозвучали постріли, Володін з дружиною перебував у магазині поруч і не постраждали.

"Розцінюю цей розстріл авто нашого депутата як акт залякування. Володін голова місцевого відділення товариства мисливців та рибалок і мав конфлікти з браконьєрами та правоохоронцями які їх кришують", – підкреслив автор публікації та заявив, що вимагає негайної реакції правоохоронців на те, що сталося.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Олег Ляшко прийняв рішення возз'єднатися у вимогах з фракцією львівського градоначальника Андрія Садового "Самопоміч" та політичною партією Юлії Тимошенко "Батьківщина".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще