У Рівненській області сталась моторошна аварія, водій на Ford злетів в кювет, де авто, врізавшись у стовп, перетворилося на купу металу. Тіло водія діставали за допомогою спецзасобів.

Подія сталась 1 травня, повідомляють у відділі комунікації Нацполіції області.

Правоохоронці, що прибули на місце побачили авто, розірване на частини. 43-річний кермувальник загинув одразу. Рятувальникам довелося розрізати те, що залишилось від легковика, щоб дістати труп.

Наразі поліцейські з'ясовують, що стало причиною ДТП. Припускають, що водій міг заснути за кермом, або перевищив швидкість та не впорався з керуванням.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на трасі Харків-Сімферополь у Новомосковському районі Дніпропетровщини Бус перетворив іномарку в купу металу. Пасажирка Volkswagen загинула на місці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще