Національне бюро розслідувань відкрило справу стосовно голови Солом'янського суду Людмили Шереметьєвої через відстороненого главу Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Відповідний документ відправили народному депутату Сергію Лещенко, повідомляє "Українська правда".

Шереметьєву підозрюють у затягуванні справи. Вона відсторонилася в ході судового процесу. Депутати звинуватили її в порушенні посадових обов'язків і відправили відповідну заяву. У НАБУ прийняли документ і внесли його до Єдиного реєстру досудовий рішень.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 2 березня Насірову вручили підозру. П'ять днів тому в суді йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому також надали можливість вийти з-під арешту за заставу, яку згодом внесли його дружина і тесть.

28 березня Насіров поскаржився на детективів НАБУ. Він заявив, що йому не повернули всі вилучені речі. Він також попросив, щоб прискорили процес розслідування.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще