У Національному банку України можуть звернутися за допомогою до поліцейських, якщо колишні власник "ПриватБанку" не погасять заборгованості.

Про це повідомила заступник голови НБУ Катерина Рожкова в інтерв'ю "Мінфін". Вона зазначила, що головний фінансовий регулятор вимагає від екс-власників "ПриватБанку" реструктуризувати заборгованість й встановили термін до 1 липня 2017 року.

"Є стандартна процедура. Якщо кредити держбанку не гасять, починається претензійна робота. Із залученням правоохоронних органів", - пояснила заступник голови НБУ.

Рожкова наголосила, що Нацбанк пішов на поступки й запропонував боржникам заплатити 75% від загальної суми, а на решту кредиту отримати піврічну відстрочку. Але, за її словами, ні до Нацбанку, ні нинішньому керівництву "ПриватБанку" не надходило жодних пропозиції з цього питання від екс-власників фінансової установи.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Антимонопольний комітет призначив рекордний штраф в Україні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще